lauantaina, helmikuuta 17, 2007

Varmista tulosi näyttöönottoon!

Oulun joukkonäytteenotto Lohen koirangeenitutkimusta varten järjestetään tiistaina 27.2. klo 18.30 alkaen.

Olemme saaneet alustavia ilmoittautumisia ja tietoja siitä, mihin aikaan kukakin pääsisi. Aikataulun rakentamiseksi nyt tarvitaan lopulliset ilmoittautumiset teiltä, jotka pääsette tulemaan 27.2.

Voin ilmoittutumistietojen perusteella porrastaa näytteenotot siten, etteivät kaikki tule paikalle samaan aikaan.

Eli ilmoittautukaa osoitteeseen ouluntollerit@gmail.com. Ilmoittakaa oma ja koiranne nimi sekä puhelinnumero, josta voin kysellä teitä, jos unohdatte saapua paikalle. :) Kertokaa myös, jos ette missään tapauksessa pääse esimerkiksi ennen klo 19:aa. Voit ilmoittautua nyt, vaikket aiemmin olisi ilmaissut alustavaa kiinnostustasi asiaan. Kaikki tollerit ovat tervetulleita.

Näytteenotto tapahtuu osoitteessa Pöllönkuja 5, Oulun Kuivasjärvellä. Yo. osoitteesta saa myös ajo-ohjeita, jos paikka on entuudestaan vieras.

Näytteenotto paikan päällä sujuu nopeammin kun täytät valmiiksi koirasi tiedot lomakkeeseen, joka löytyy osoitteesta http://www.koirangeenit.fi/dmdocuments/Lomake.pdf Ota mukaan myös koiran rekisteröintipaperit.

Näytteenotto ei maksa mitään.

Enemmän tietoa tutkimuksesta löytyy esimerkiksi Tollerikerhon nettisivuilta (http://www.tolleri.net/yhdistys/jalostus.php?sivu=jalostusgeeni).

Lisätietoja voi kysellä myös puhelimella, nro 040-5539348/Pasi

Ei kommentteja: