sunnuntaina, lokakuuta 08, 2006

MEJÄilyä luvassa

Ensi viikonloppuna vuorossa on mejä-harjoituksia. Lauantaina tehdään jäljet ja sunnuntaina käydään nuuskimassa ne.

Kuten mejä-kokeissakin, jäljestäjiltä edellytetään jäljen tekemistä. Eli kaikki jotka haluavat sunnuntaina jäljestää, tulevat myös lauantaina tekemään jälkeä. Jäljen tekeminen pitää joka tapauksessa osata, jos mejä-kokeeseen aikoo osallistua.

Ilmoittakaa ensi viikonlopun osallistumisestanne torstaihin klo 16 mennessä Runon sähköpostiin runotolleri(a)luukku.com, niin osataan varata verta ja jälkimerkkejä sopiva määrä.

Tulijoilta ei tälläkään kertaa vaadita mitään erityistä ennakko-osaamista. Lauantaina ei tarvita koiria ollenkaan, silloin harjoitellaan jälkien tekemistä. Jos koirallenne suinkin vain on valjaat, niin ottakaa ne mukaan sunnuntaiksi. Varatkaa itsellenne sellaiset varusteet, että pystytte kulkemaan märässäkin metsässä. Sateen sattuessa tehdään jäljet sateessa. :)

Lauantaina aloitetaan klo 15 Valkiaisjärvellä, varatkaa aikaa pari-kolme tuntia. Sunnuntaina aloitetaan klo 14, aikaa menee luultavasti vähän enemmän kuin lauantaina.

Sunnuntaina 15.10. ei siis ole erillistä lenkkiä, vaan punakuonot kohtaavat toisensa jäljestyksen merkeissä.

Jos metsästyskoirien jäljestämiskoe eli mejä ei ole ennestään tuttu asia, siitä voi käydä lukemassa täältä lyhyen esittelyn.

Ei kommentteja: