sunnuntaina, tammikuuta 01, 2006

Oulun tollerit -info


Oulun tollerit on osa Novascotiannoutajat ry:n aluetoimintaa. Tarkoituksena on tutustuttaa alueen tolleristeja toisiinsa ja järjestää punaisille energiapakkauksille kaltaistansa seuraa. Toiminta on hyvinkin vapaamuotoista ja epämuodollista, ja sitä on yritetty muovata kävijöiden mielenkiinnon mukaan.

Tollerilenkeillä käydään tavallisesti kävelyllä jossakin sopivassa paikassa ja kerrasta riippuen tehdään (tai sitten ei tehdä) jotakin muuta. Tapaamisissa ja koulutuksissa ollaan saatu perehdytystä lajinomaiseen treenaukseen eli noutamiseen ja verijälkeen sekä myös tokoon ja näyttelytottumusharjoitteluun. Myös agilityyn, pk-lajeihin ja vesipelastukseen on päästy tutustumaan.

Jos harkitset novascotiannoutajan ottamista, olet tervetullut lenkeille katsomaan, millaisia punakuonot todellisuudessa ovat.

Oulun tollerit löytyvät nykyisin myös omasta facebook-ryhmästään. Tiedot tulevista lenkeistä ja muista tapahtumista päivitetään kuitenkin aina myös tähän blogiin.

Ehdotuksia, ideoita ja kommentteja voi esittää lenkeillä, sähköpostilla ja facebook-ryhmässä. Kaikki ovat tervetulleita toimintaan mukaan, myös sitä järjestämään! Alla Oulun alueen vastuuhenkilöiden nimet ja yhteystiedot.


Tuu mukkaan ja tuo koiras kans! :)